• 06-42867765
  • info@administratiekantoor-vanoort.nl

Jaarrekeningen

Een goede, overzichtelijke jaarrekening is belangrijk voor u als ondernemer. U ziet waar uw bedrijf staat en op basis van de cijfers kunt u verantwoorde beslissingen nemen over de toekomst van uw bedrijf.

De jaarrekening is de financiële verantwoording van uw bedrijf. De jaarrekening is een belangrijke bron van informatie voor u, maar ook voor de fiscus of uw bank. Voor de samenstelling van de jaarrekening is daarom de nodige deskundigheid vereist. Onze specialisten werken met kennis van uw branche en kunnen u zo tijdig en effectief adviseren.

Wij streven ernaar om jaarrekeningen steeds efficiënter voor te bereiden. Hierbij maken wij gebruik van laatste technologische.

Samenstellen van de jaarrekening

Administratiekantoor Van Oort helpen u bij het professioneel samenstellen van uw jaarrekening. Wij verzamelen de gegevens die nodig zijn. Vervolgens verwerken en rubriceren wij deze gegevens voor u. Omdat u niet van alle regels op de hoogte kunt zijn, stellen wij de jaarrekening uiteraard samen volgens de geldende wet- en regelgeving. Omdat wij een samenstellingsverklaring aan het overzicht toevoegen, weet de ontvanger dat deze zorgvuldig door een specialist is opgebouwd.

De jaarrekening is niet alleen een cijfermatige weergave van het afgelopen jaar. Het is ook een belangrijke basis voor het nemen van beslissingen over de toekomst van uw onderneming. Daarom is het bijzonder prettig dat uw jaarrekening wordt samengesteld door iemand die uw onderneming kent. Onze adviseurs denken bovendien met u mee over mogelijke verbeteringen van uw bedrijfsvoering.

Eenvoudig bijsturen

Bij de jaarrekening ontvangt u van ons een grondige analyse van de financiële positie van uw bedrijf. En van de behaalde resultaten in vergelijking met de resultaten over de vorige periode of de gemiddelde branchecijfers. Zo wordt inzichtelijk op welke punten u moet bijsturen om uw ondernemersdoelstellingen te behalen.

Ook moet u steeds vaker aan andere belanghebbenden een jaarverslag kunnen overleggen. Bijvoorbeeld aan de bank wanneer u een krediet wilt aanvragen, aan een nieuwe leverancier of aan de fiscus. Een professioneel samengestelde jaarrekening is dan noodzakelijk.

Wilt u uw jaarrekening door administratiekantoor Van Oort laten samenstellen of eens vrijblijvend kennismaken, neem dan contact op met een van onze specialisten.